Kursus katalog - Positive Center

Kursus katalog

Hos PositiveCenter kan du tage forskellige kurser og uddannelser indenfor kategorierne:

 • Personlig udvikling – 6 uger – 6 timer om ugen (velegnet til fleks- og skånejob)
 • Mentoruddannelse – 1 til 1 eller Familie Mentor
 • Selvstændig Familie Mentor (eget cvr nr. og distrikt efterfølgende)

Personlig udvikling – 6 ugers kursus – 6 timer om ugen (velegnet til fleks- og skånejob)

Vi har skræddersyet et kursusforløb som tilbyder personlig udvikling til mennesker med fysiske udfordringer eller en arbejdsskade, der gør at de ikke kan varetage et fuldtidsarbejde:

Du får her en chance for at komme ud på arbejdsmarkedet med nogle kompetencer, som du kan bruge i forbindelse med dit nuværende eller kommende arbejdsliv.

Kursusindhold

Vi skal arbejde med dit mind-set. Vi skal arbejde med anerkendelse af skånehensyn og begrænsninger. Fokus på at blive løsningsorienteret. Der skal skabes en struktur, hvor der er et godt overblik, hvilket modvirker tankemylder og det negative hamsterhjul. Dette lærer du selv, samtidig med, at du får redskaberne til at lære andre det. 

Vi arbejder med den anerkendende kommunikation, hvilket styrker motivationen, din profil og fremtoning, og nedsætter både det indre og ydre konflikt niveau. Belønningen bliver til plus på overskud, livsglæde og energi. Også her får du redskaber, ikke kun til at bruge det i dit eget liv, men også lære andre det.

Praktisk information

Det er en 6 ugers kursusforløb, hvor der vil være personligt fremmøde hver tirsdag eller torsdag mellem 09:00-12:00 eller 13:00 til 16:00, og så er der i gennemsnit 3 timers hjemmearbejde hver uge.

Du får efter fuldendt forløb, et kursus bevis.

Ekstra

Efterfølgende får du tilbud om at møde andre deltagere fra tidligere og fremtidige kurser, i en mentor-café 1 gang om måneden. Dette afholdes via vores forening Positive Familie Netværk, og er gratis for deltagerne. Her kan I sparre, socialisere jer med andre, og få opdaterede værktøjer. 

Mentor kursus

Familie mentor – 12 mdr. 12 t/uge

Du bliver uddannet til at hjælpe hele familier med en mere struktureret hverdag, bedre og anerkendende kommunikation, og lavere konflikt niveau.

Du vil ret hurtigt blive koblet på en af vores familier, vi har i forløb, så du får “hands-on” erfaring fra start. Derfor vil du også ret hurtigt skabe indtægt sideløbende med din uddannelse.

 

1 – 1 mentor – 6 mdr. 10 t/uge

Du bliver uddannet til at hjælpe enkeltpersoner med en mere struktureret hverdag, højere selvværd, og mere livsglæde. Her arbejder vi med unge under uddannelse, langtidsledige, og mennesker med diagnoser, der skal finde tilbage til en mere normal tilværelse.

Du vil ret hurtigt blive koblet på en af vores klienter, vi allerede har i forløb, så du får “hands-on” erfaring fra start. Derfor vil du også ret hurtigt skabe indtægt sideløbende med din uddannelse.

Selvstændig Familie Mentor

12 mdr. fuld tid – eget distrikt.

Ud over uddannelsen som Familie Mentor får du i denne pakke yderligere:

 • Central administration. Du skal derfor ikke forholde dig til at styre dit eget regnskab, markedsføring og administration. Det er en service, vi tager os af for dig, i samarbejde med dig, centralt via vores administrationscenter i Randers. Du kan derfor bruge din tid på det du er bedst til, nemlig at opbygge dit distrikt. Denne service er med i prisen, og vil ikke koste dig ekstra.
 • Materiale og hjemmeside. Det er noget, vi leverer til dig, og du skal ikke tænke på at vedligeholde, opdatere eller administrere andet, end dit eget arbejde og kalender.
 • Kontorfaciliteter og netværk. Det hjælper vi dig med at finde, sætte op og vi hjælper dig derfor rigtig godt i gang.
 • Eget cvr nummer, samt advokat og revisor hjælp. Det leverer vi også. Du skal derfor slet ikke tænke på alt det, der er svært, ved at have egen virksomhed. Kun alt det sjove.

Prisliste (alle priser inkl. moms):

 • Personlig Udviklings kursus (Online) – 6 uger – 6 timer om ugen (velegnet til fleks- og skånejobbere): Fra kr.1.495,-
 • Mentoruddannelse – Personlige forløb. Varighed: 6 måneder – Kr. 19.995,- (Pr. måned kr. 3500,-)
 • Mentoruddannelse – Familie. Varighed 12 mdr. – Kr. 49.995,- (Pr måned kr. 4500,-)
 • Selvstændig Familie Mentor. Varighed 12 mdr. (eget cvr nr. og distrikt efterfølgende): Fra 94.995,- kr. (Pr. måned kr. 8.500 kr. )
Lotte Mathiasen, Positive Center

Tlf: 4272 9609
E-mail: admin@positivecenter.dk

Sonny Thestrup, PositiveCenter

Tlf: 4242 9499
E-mail: kontakt@positivecenter.dk