Vi tager arbejdsmiljøet seriøst, og vi ved, du som virksomhedsleder også gør det! Det koster nemlig i omegnen af en million kroner, at have en langtidssygemeldt medarbejder. Det er de færreste virksomheder, der synes det er sjove penge, at komme af med.

Hos PositiveCenter udfordrer vi måden alle i virksomheden tænker på, i forhold til struktur, kommunikation og anerkendelse.

Alle funktioner indeholder nogle processer og arbejdsopgaver, der er mindre sjove end andre. Motivationen for dem, kan ligge på et lille sted. Men hvis de nu kommer lidt op i bevidstheden, som en positiv ting, så bliver det hele lidt nemmere, opgaverne bliver hurtigere løst, og humøret er lidt bedre. Effektiviteten bliver højere, og arbejdsglæden er med til at løfte stemningen på arbejdspladsen.

Det spreder sig som ringe i vandet, og på den måde, bliver man lidt mere effektiv. Og på sigt, kan det ses på bundlinjen. Hvem vil ikke gerne det?

Du kan også som virksomhed, styrke din profil ved at tage et socialt ansvar, via os. Du kan nemlig sponsorere et forløb for en ung der har problemer. KLIK HER og læs hvordan!